Ansiktsmask mot rynkor

Ansiktsmask mot rynkor

Rynkor är något som alla människor kommer att få någon gång i livet och det sägs att dessa bara visar mognad och erfarenhet. Trots detta är det ytterst få som verkligen tycker om dom och man gör allt i sin makt för att få de mindre synliga. Glöm injektioner som botox och andra krämer som ändå inte fungerar och ta istället hjälp av vår härliga ansiktsmask. Det enda du behöver för den här effektiva ansiktsmasken är lite naturell yoghurt, fänkålsfrön samt bladen från samma planta.

Så gör du

1. Använd dig av ett glas i normal storlek eller en mindre skål. Häll i cirka ett glas med naturell yoghurt.

2. Blanda ner lite blad från växten och cirka en tesked med fänkålsfrön. Blanda ordentligt och se till att massan blir homogen för att du ska kunna använda dig av den.

3. När blandningen är klar så ser du till att applicera den i hela ansiktet och kom ihåg att inte glömma bort halsen. Ansiktsmasker för rynkor bör verka lite längre än t.ex. återfuktande masker så därför kan du med fördel ha den på i 20 minuter.

4. Skölj bort blandningen med hjälp av ljummet vatten och torka torrt med en mjuk handduk. Undvik att torka hårt eller skrubba huden.