Hårtrender – Accessoarer och färger

Hårtrender – Accessoarer och färger

Det finns många hårtrender som cirkulerar just nu, men en av de största är utan tvekan alla hårspännen och accessoarer som vi nu ska bära på våra huvuden.

Hårsmycken

Det är inte bara klassiska klämmor som gäller längre, utan allt från stora spänningen, diadem, hårband och scunchies är välkommet. Nu är det verkligen hög tid att försöka smycket håret och det är stora föremål som gäller. Göm alltså undan alla dina hårnålar som du köpt i samma färg som ditt eget hår och satsa på färgglada, synliga smycken.

Det är kanske främst när det kommer till spännen som hårtrenden har tänt till som mest. Här kan du välja mellan mindre och mer diskreta alternativ till stora hårspännen som verkligen gör ett statement. Om du verkligen vill se till att vara ett riktigt modelejon så väljer du ett stort spänne med någon form av text.

Hårfärger att satsa på

Det är inte bara smycken i håret som har blivit hett, utan även massor av nya hårfärger. Hårtrenderna för 2019 säger att det är mer och starkare färger som gäller och detta är en trend som syns till även när det kommer till inredningstidningar och kläder. Våga synas med färger som djup violett, korall, orangea toner eller varför inte koppar. Ett bra sätt att veta vad som gäller när det kommer till färger är genom att titta på den nya kollektionen från Pantones. Vår egen favorit från deras färgkollektion är ingen mindre än Living Coral, vilket är just den där koralliga nyansen som vi talade om.