Ta väl hand om huden och håret

Ta väl hand om huden och håret

Att ta hand om sin kropp är viktigt och genom att ta hand om sitt yttre mår det inre mycket bättre. Därför är det viktigt att lägga lite tid och energi på din knopp. Att ha bra rutiner för hud och hår är otroligt viktigt.

Ge din hud omsorg

När du ska köpa produkter till din hud är det viktigt att du vet vilken hudtyp du har. Genom att använda rätt produkter kommer huden att må avsevärt mycket bättre. Sedan är det viktigt att återfukta huden och speciellt under vinterhalvåret. Om du är ute efter ett krämigt serum som stärker huden ska du titta på Verso super facial serum som verkligen ger huden en extra boost. För att få bäst resultat av ett serum är det bra att använda det morgon och kväll på rengjord hy. Kombinera gärna med andra produkter för ett ännu bättre resultat. För att få produkten att riktigt gå in i huden är ett bra tips att ge ansiktet en mini-massage när du lägger på produkten. Massagen sätter även igång det lymfatiska systemet vilket är positivt för hyn. För att ge huden en extra boost är en ansiktsmask det mest effektiva.

Bra hårrutiner gör underverk för håret

Mellan besöken hos frisören är det viktigt att ta hand om håret ordentligt för att håret inte ska kännas livlöst eller bli platt och slitet. Att skapa en bra hårrutin är a och o för att håret ska må bra. Det första är att använda ett schampo och balsam som passar just ditt hår. Det ska vara produkter som återfuktar håret ordentligt oavsett årstid. För att ge håret det där lilla extra är en hårinpackning som lämnas kvar i handdukstorkat hår en perfekt åtgärd. Hur håret mår beror till stor del på vilket status hårbotten har. Därför är det viktigt att ta hand om den också i det vardagliga rutinerna.